Ordförandes rader

Peter LuxusHej Riesenvänner,

Vi går mot ljusare tider! 

Under 2020 har vi fått uppleva en omvälvande och utmanande period där allt som tidigare tagits för givet sattes ur spel. Många har fått kämpa med sjukdomen personligen och inom familjen, andra har påverkats genom att hela brancher går på knäna. Vi har en sjukvård som åter får kämpa med ny ökning av COVID-patienter - helt fantastiska personer arbetar där både dag och natt för att ta hand om sjuka när de själva är utmattade och slutkörda.

Jag vill skicka ett stort tack till alla dessa hjältar som ser till att samhället ändå står emot pandemin! Hoppas att de får all hjälp som är möjlig av stat och landsting - MEN - att vi alla även ser till att sköta restriktioner och råd så att vi bidrar till att minska smittspridningen.

Med 2020 bakom oss går vi trots allt mot ljusare tider!

Dagarna blir allt längre, vaccin har godkänts och börjat distribueras till oss. Jag hoppas innerligt att detta tar ännu mer fart när fler vaccin blir tillgängliga så att vi kan återgå till en mer normal verklighet och klubben sin normala verksamhet.

Jag saknar att träffa er ute på läger, på tävlingar och andra aktiviteter, och i skrivande stund planerar vi för och hoppas att Riesenlägret skall kunna genomföras i år. Det var en stor saknad under 2020 att inte få träffa er alla där, men även såklart på Riesen SM och på läger hos RiS, RiV och SSLO.

Som ni säkert har sett i information som gått ut kommer vi att ha ett digitalt, förenklat årsmöte 2021. Anledningen är såklart pandemin, men vi hoppas att det går bra och kanske även att fler kan vara med :)

De som kommer ha digitala årsmöten är: SRSK, RiV och RiS. SSLO kommer ha kvar sittande styrelse och behöver då inte ha ett årsmöte under 2021.

Ni medlemmar kommer att få ut ett mail med mer information kring detta när vi närmar oss årsmöten och alla styrelser arbetar nu med att förbereda och planera dessa. Det blir en utmaning, men vi hoppas reda ut det tillsammans så det blir bra.

Se till att du har uppdaterat medlem online med rätt epostadress, då information kommer skickas ut via den funktionen. Du kommer att behöva maila in till respektive styrelse om du vill vara med, detta för att vi skall kunna förbereda digitalt röstverktyg (VoteIt) och ha en koll över hur många som kommer närvara.

Jag hoppas innerligt att vi snart kan ses igen på våra Riesenaktiviteter runt om i landet. Vi håller er uppdaterade via hemsidan och facebook om hur läget utvecklar sig.

Varma och innerliga Riesenhälsningar: 

Peter Lind

Ordförande SRSK

 

 

GENERELL OCH VIKTIG INFORMATION om COVID-19 och Coronaviruset

 

 

Bild: Peter & Rissies Monty "Luxus"