Peter LuxusHej Riesenvänner

Vilken sommar och vilken höst! I somras hade vi ett fint och härligt Riesenläger men även ett fantastiskt anordnat Rasmästerskap på Herrljunga BK / Vårgårda Schäferhundklubb.

Riesenläger - det blir det även nästa år, så boka in vecka 29! Vi ses på Kopparbo 2024 :)
 
Rasmästerkapet: Vi bodde på Tånga Hed och det fungerade alldeles utmärkt med resor till och från tävlingarna. Kul att vi fortsatt har med FH spår som en del, men väldigt synd att Rapporten fick ställas in på grund av för få anmälningar. Det hoppas vi ser annorlunda ut när vi kör Rasmästerskapet 2024. Härlig stämning på och vid sidan av tävlingarna kulminerade i en underbar bankett på Tånga Hed. Stort tack alla som var med och arrangerade, till Ammis Djurtillbehör för sponsring https://www.facebook.com/profile.php?id=100090016490451, Herrljunga BK och Vårdgårda Schäferhundklubb samt alla tävlande. Nu ser vi redan fram emot... 
 
Rasmästerkap 2024: All vet vid det här laget att Värnamo BK återigen ställer upp och anordnar Rasmästerskap för Riesen - det känns fantastiskt och vi längtar redan :) Det är alltid välordnat med fina marker, härlig omgivning, fantastiska personer och klubbstuga. Håll koll på facebook/ instagram och här på hemsidan för mer info framöver.
Datum för mästerskapet är Kristi Himmelfärdhelgen: 9-12 Maj 2024 i Värnamo.
 
I övrigt har SSLO genomfört vår utställning i stockholm, som vi vet uppskattas av medlemmarna. Nu hoppas vi även att utställningen i Kopparbo kan genomföras nästa år så att vi kan behålla våra sista två officiella utställningar som genomförs av SRSK - Riesenklubben.
 
Det har även genomförts olika aktiviteter i Riesen i Väst och Riesen i Syd.
 
Håll utkik efter information från valberedningarna och skicka gärna in om du är intresserad att hjälpa till i något av våra Lokal Områden: SSLO - Stor Stockholm, Riesen i Syd eller Riesen i Väst eller i vår centrala styrelse som stöder alla. Alla är välkomna, oavsett "hundkunskap" och det finns platser att hjälpa till med i sektioner, kommitteer och grupper som hjälper till med allt från att delta i My Dog och Stockholms Hundmässa till utställningar, rasmästerskap eller med något ämne som Hälsa, Mentalitet, Exteriör, Prov och Tävling, valberedningar etc. All hjälp är värdefull.
 
Stort tack till alla som arbetar med vårt rasmästerskap, i LO, med exteriörbeskrivningar, utställningar och lägret och alla ni som deltar - Riesenvänner är unika ❤️
 
Önskar er alla en fin fortsatt höst och hoppas se några av er på aktiviteten "inomhus träning i lydnad på Värnamo BK" - jag kommer vara på plats :)
 
Hjärtliga Riesenhälsningar
Peter Lind
Ordförande

SRSK - Svenska Riesenschnauzerklubben

🐾🐾🐾 Håll koll
 
Riesenläger 2024 - det blir det, Kopparbo, v. 29 😊
 
Riesenlägret har även en ny instagram - kolla in den  https://instagram.com/riesenlagret?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
 
Rasmästerkap 2024 - det blir det, Värnamo 9-12 Maj 🙂
 
Hoppas vi ses på Riesenaktiviteter framöver via våra läger på lokalområden, på utställning i Stockholm, på träning inomhus i Värnamo, eller andra Svenska Riesenschnauzerklubben - SRSK och våra LOs anordnade aktiviteter.
 
Håll koll på SRSK.se, Facebook och Instagram
 
 
Håll koll på vad som händer i Riesensverige:
 
 
 
Hjärtliga Riesenhälsningar
Peter Lind
Ordförande

SRSK - Svenska Riesenschnauzerklubben


 

Huvudsponsor Riesen SM 2023 :

Ammis Djurtillbehör som givmild gav våra tävlande fina priser av hög kvalitet.

Se till att besöka deras Facebook och framförallt passa på att besöka denna fina affär med så fint utbud och superfint bemötande 🙂 https://www.facebook.com/profile.php?id=100090016490451 

 

Smått & Gott från SBK 
Håll koll här:

SBK logo

 

GENERELL OCH VIKTIG INFORMATION om COVID-19 och Coronaviruset

 

 

Bild: Peter & Rissies Monty "Luxus"

Joomla templates by a4joomla