Omplacering

Just nu finns: 2 hundar för omplacering

Tik för omplacering

dundra 2Qypz’ Åvs Dunderdån ”Dundra” född 141118 söker nytt hem. 

En glad, social, trevlig hund med mycket fart i. Lugn inne och mycket energi ute. Vill alltid vara till lags. Har tränat en del lydnad, spår, drag och nosework. 

Ingen problemhund. 

Vill komma till ett aktivt hem gärna med mycket träning. 

Vi är måna om att hålla kontakt med nya ägaren. 

Första kontakt via mejl:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

 

Tik för omplacering

Tyra, Skäggets Angel of glory, behöver ett nytt hem där hon kan aktiveras och fortsätta att utvecklas.

Och vem är Tyra: Hon är en 2,5 år gammal riesen med allt vad det medför, inomhus är hon knähund, soffpotatis och väldigt famijekär, utomhus är hon tränad, tävlad och godkänd i lydnad startklass, lite tränad i spår, sök och uppletande av föremål.

Hon är socialt tränad med både hundar och människor i olika situationer, hon är stabil, lugn och skottfast. Hon har även vakt och skärpa men inte tillräckligt för skyddsträning eller som tjänstehund. P.g.a ändrade familjeförhållanden och sjukdom har jag inte fixat att träna henne sista tiden men grunderna finns kvar.

Vad jag söker: jag söker en familj, husse eller matte som passar Tyra. Det vore roligt om det blev någon som ville fortsätta där jag slutade men det är inget måste. Hon är inte MH testad eller röntgad.

Är ni intresserade eller har någon fråga kontakta mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skaggets Angelofglory

 

 

Här hittar du hundar som behöver nya hem. Annonserna ligger kvar i 2 månader eller till dess att hunden bytt ägare.

Annonsör? Maila igen innan 2 månadersperioden har gått ut om du vill ha den publicerad längre.

Obs!
SRSK står endast för förmedlingstjänst i dessa fall! SRSK har inte gjort bakgrundskoll eller annat för dessa omplaceringshundar. Var noga med att få all dokumentation kring hunden, vilken uppfödare som avlat den, hela stamtavlan, skk data etc. från den som omplacerar hunden. Vi rekommenderar ingen av annonserna utan förmedlar endast dessa från medlemmar.

Överlåtande av omplaceringshund är således utanför SRSKs regi och ansvar för det som beskrivits eller sedan överenskommes mellan köpare och säljare. 

   

 

 

Frågor kring omplaceringsidan?

Köpare eller omplacerare - hör av er till oss om ni har frågor kring denna sida, vilka regler som gäller för Riesenschnauzer i Sverige, omplaceringar i allmänhet eller annat kring detta så bistår vi i SRSK efter bästa förmåga.

Vänliga hälsningar

Styrelsen i SRSK